Vinterdäck

Priser i förändring
Vinter is och kyla, det finns mycket som kan ställa till det för dig och din bil när vintern slår till, låt inte dina däck bli ett hinder på vägen. Hos oss kan du köpa nya däck för en rimlig summa vare sig du väljer ett dubbdäck eller friktionsdäck.

Sortiment i ständig förändring dagligen, leveranstid upp till ca 2 arbetsdagar om vi ej har däcken i lager, olika märken och modeller finns oftast att få tag på beroende på dimension. Delar av vårt aktuella sortiment och lagervaror hittar du i vår onlinebutik.

Vi försöker alltid hitta ett däck till bästa pris som passar dig som kund vare sig det handlar om ett lågprisdäck, mellanklassdäck eller premiumdäck. 

Våra priser, men framförallt vårt sortiment gör att vi har kunder över hela Sverige, och därmed skickar dina däck om det behövs, detta gör vi med Bussgods och priset är för tillfället 550:- för 4 st lösa däck. Du kanske behöver fälgar också? Lugn vi kan även leverera kompletta set med däck och fälgar till de flesta bilar. Kontakta oss för mer info.

Reservation för slutförsäljning och prisändringar

Annons