Betalning

Ingen intern finansiering
För tillfället erbjuder vi inte finansiering, utan vi rekommenderar dig att vid behov av finans, kontakta din respektive bank då räntorna ligger så pass lågt idag.

Betala hos oss
Hos oss försöker vi ligga i framkant när det gäller betallösningar, dock erbjuder vi inte kortbetalning, och vi vill samtidigt påminna om att inga bilar eller varor lämnar våra lokaler innan vi har pengarna på vårt konto, hos oss går det bra att betala på tex följande sätt:

– Kontant (mindre belopp, max 15 000:-)
– Till vårt bankgiro som är: 5011-2770 (observera att det kan ta någon bankdag innan vi har pengarna på kontot)
– Överföring till vårt konto hos SEB (observera att det kan ta någon bankdag innan vi har pengarna på kontot om du har en annan bank)
– Via mobilen med Swish, vi är stolta att redan från starten för flera år sedan kunnat erbjuda detta betalningssätt som numera mer eller mindre är standard för gammal som ung idag. Många fördelar, bla kan både ni som kund och vi se att pengarna kommer in direkt på vårt konto oavsett vilken bank ni har, och därmed kan vi få affären i hamn direkt. Betalningen görs till vårt unika företagsnummer för Swish som är: 123 197 95 09

För att göra större överföring via swish på mer än din banks grundbelopp som varierar mellan 3000 – 20 000:- krävs oftast att du via din internetbank går in och ökar din maxgräns tillfälligt för Swish (max 150 000:- per överföring), samt lägger till det tilltänkta numret pengarna ska skickas till. Vissa banker, tex Swedbank kräver utökat mobilt bankid, för att kunna ändra gränsen.

Alla banker har olika vilkor och lösningar, kontakta därför din bank för vad som gäller just ditt swishkonto, om du är osäker.

Nedan listar vi vad som gäller för just din bank när det gäller att höja gränsen tillfälligt för Swish.
Swedbank
Nordea
SEB
Handelsbanken
Länsförsäkringar Bank
ICA Banken
Skandia Banken
– Danske Bank
Forex Bank

swish_logo_secondary_cmyk

Annons