Hos oss

Varmt välkomna
Till att börja med har vi satsat på en enklare lokal i sann småländsk natur och anda, allt för att kunna krympa påslagen och marginalerna, och på så vis ge dig som kund ett riktigt bra slutpris på produkten du köper. Du som kund ska aldrig behöva betala ett överpris pga ett företags lyxiga lokaler, utan det väsentliga för dig som kund är en bra och prisvärd produkt.

Att lokalen är belägen i anslutning till där jag bor, gör att vi alltid är flexibla, och kan ge dig en snabb service och framförallt ett personligt bemötande.

Känn dig som hemma hos oss, i vår lilla lokal kan du i en personlig och inbjudande miljö titta på din tilltänkta bil eller produkt i lugn och ro utan tidspress, och utan att känna något köptvång. Det ska alltid kännas rätt för dig som kund vid ett eventuellt bilköp! Du och din bil är som människor, ibland ”klickar det” ibland inte.

För att underlätta för våra kunder erbjuder vi dessutom gratis wifi, vilket gör att du kan nyttja internet både på din mobil, surfplatta eller laptop. Mycket praktiskt till att föra över pengar, teckna försäkring eller bara slösurfa under tiden du väntar. Passa samtidigt på att ta en fika tillsammans med en passande kall dricka eller en kopp nybryggt kaffe.

Wifi Logo

Varmt välkomna till Västergatan 6 i Smålandsstenar! Ring innan besök om du har en bit att åka, för att säkerhetsställa att vi finns på plats.

Nedan ser ni ett par exempelbilder från vår lokal.

Hjärtligt välkomna!

Annons