Försäljningsuppdrag / Förmedling

Spara tid & slipp oseriösa spekulanter 
Räcker tiden kanske inte till? Eller vill du helt enkelt ha de bästa förutsättningarna för att få din bil såld till ett så bra pris som möjligt, utan att behöva lägga någon tid själv? Isåfall kanske ett försäljningsuppdrag är rätt val för dig? Vi ser till att få din bil i bästa möjliga skick, och hanterar den precis som att de vore en av våra egna bilar, vilket innebär en lättare översyn, både invändig och utvändig rekond, vaxning av hela bilen för hand och normalt underhåll under tiden hos oss, allt för att kunna utstråla den körglädje och kärlek den är värd. Din bil är sen redo att få en plats i vår ”bilhall”.

Kanske är du i behov av att använda din bil under tiden den annonseras eller kanske handlar det om en lite billigare bil? Isåfall kanske en förmedling av din bil är rätt altenativ för dig? Vi står för annonsering, hjälper dig med ägarbyte och slutför affären. Bilen säljs och visas upp i befintligt skick, du kontaktas så fort vi har en intresserad köpare.

Du har självklart även möjligheten att sälja din bil direkt till oss, hör av dig vad du har, samt ett skäligt begärt pris, överpriser går bort direkt, då vi bedriver en verksamhet med omkostnader där vi självklart måste tjäna på en eventuell försäljning, samtidigt som vi alltid tar en risk vid inköp.

Rätt kunskap är avgörande
Något som vi håller högt och som vi är duktiga på är just stor kännedom om bilarna vi säljer, dvs utrustningstillval, options, historik, skillnader mellan utrustningspaket och årsmodeller. Detta är något som många kunder av framförallt entusiastbilar uppskattar väldigt mycket och som gör att vi lättare kan hitta ut med rätt bil till rätt kund i slutändan.

Fasta priser
Varje bil är unik, och så också varje situation och bilaffär. Därför går vi gemensamt igenom vår värdering av din bil och dina tankar gemensamt och kommer sedan överens om en fast provosionsavgift för försäljningen/förmedlingen, du vet alltså innan vad försäljningen/förmedlingen kostar, och skulle vi mot förmodan inte kunna sälja din bil inom ”skälig tid” (max 2 månader) så kostar det dig ingenting. Skulle du av någon anledning välja att själv vilja avbryta ett påbörjat försäljningsuppdrag måste vi ta ut en fast avgift på förhand överenskommen avgift för hanteringen av din bil.

Hör av dig till oss via
Mail: jockecarlsson.bil@gmail.com
Telefon: 072 – 500 68 70

Annons