Om företaget

Idén, viljan, och tankarna hade funnits och utvecklats under ett antal år, men företaget Jocke Carlsson Bil & Handel AB grundades först under 2015, av mig Joacim Carlsson, i den lilla orten Smålandsstenar i Småland, en ort som genom årtionden ofta blivit starkt förknippad med bilar & tillbehör av olika slag, något som bottnar i ett generellt lokalt stort intresse och kunnande och som vi i slutändan tror alla tjänar på, både du som konsument och även vi företagare.

2020 nådde vi milstolpen 5-år. Även om företaget bara funnits några år, så är bilar, däck och handel i allmänhet något som legat mig varmt om hjärtat under många år. Uppväxt vid sidan av drag & banracing från mycket tidig ålder, har gjort däck & bilar och gummidoft till en naturlig del av vardagen och livet. Som 15åring i början av 00-talet började jag sommarjobba med att dubba däck, och efter flertalet år som anställd i branschen var det en naturlig del att fortsätta erbjuda kunder däck som egen företagare. Samtidigt har allt från olika mopeder i ungdomsåren, Volvo modeller till flertalet Pontiac Firebird’s & Chevrolet Camaro’s & v8 bilar passerat min ägo. Mötet och kontakten med människor är en mycket viktig del i vår verksamhet.Vårt mål är att använda kunskapen och erfarenheten jag samlat på mig under årens lopp, för att hjälpa dig hitta rätt däck för just dig oavsett ändamål och plånbok eller varför inte din drömbil hos oss, vare sig det handlar om bilen du använder till vardags eller den kanske lite mer unika sommarbilen. Kanske innebär drömbil för dig, en bil att klara vardagen i? Eller kanske helt enkelt det omvända, en bil som bryter mönstret vardagen?

Vi handlar med de flesta förekommande däckfabrikat på marknaden och alla bilmärken stora som små, men fokus ligger på Volvo och framförallt amerikanska entusiastbilar.

Medfött intresse, här som 2-åring 1989 med farsan, och hans lustgasmatade Camaro RS 67:a med däck från klassiska Mickey Thompson!

Vi sätter alltid ärlighet, service, kvalité och kundkontakt i första hand för att du som kund ska veta vad du får när du köper bil eller däck & fälgar av oss och kunna känna dig trygg vid ditt köp.

Adress
Vi finns centralt i Smålandsstenar på Västergatan 6, mitt emot klassiska ”Wallentins damm och återvinningsstationen.
Karta och vägbeskrivning hittar du här via Google Maps.
GPS Kordinater här.

Att ta bussen eller tåget till oss kan vara en bra idé ibland, vi finns vi bara ett stenkast från stationen i Smålandsstenar, där vi självklart även kan möta upp, eller hämta dig.

Öppetider
Måndag-Tisdag: Efter överenskommelse
Onsdag: Efter överenskommelse
Torsdag-Fredag: Efter överenskommelse
Lördag: Efter överenskommelse
Söndag:  Efter överenskommelse

Vi jobbar och anpassar oss därför efter dig som kund, du har möjlighet att boka
en tid förutom de fasta tiderna vi finns på plats ovanför, ring så kommer vi överens om en tid som passar just dig för att komma och titta, ingen tid eller dag är för dum, vi är flexibla och serviceinriktade.

Vi finns dock oftast på plats eller i närheten de flesta dagar, när vi inte är ute och gör affärer, vilket gör att du alltid är välkommen att titta förbi, men ring gärna innan om du vill vara säker på att vi finns på plats.

Kontakt
Tele: 072 – 500 68 70
Mail: jockecarlsson.bil@gmail.com

Företaget innehar F-skatt sedel.
Varmt välkomna och väl mött/
Joacim Carlsson