Om företaget

Idén, viljan, och tankarna hade funnits och utvecklats under ett antal år, men företaget Jocke Carlsson Bil & Handel AB grundades först under 2015, av mig Joacim Carlsson, i den lilla orten Smålandsstenar i Småland, en ort som genom årtionden ofta blivit starkt förknippad med bilar & tillbehör av olika slag, något som bottnar i ett generellt lokalt stort intresse och kunnande och som vi i slutändan tror alla tjänar på, både som konsument och företagare.

Även om företaget bara funnits några år, så är bilar, tillbehör och handel i allmänhet något som legat mig varmt om hjärtat under många år, uppväxt vid sidan av drag & banracing från mycket tidig ålder, har gjort bilar till en naturlig del av vardagen och livet. Samtidigt har allt från olika mopeder i ungdomsåren, Volvo modeller till flertalet Pontiac Firebird’s & Chevrolet Camaro’s & v8 bilar passerat min ägo. Även mötet och kontakten med människor är en mycket viktig del i vår verksamhet.

Vårt mål är att använda kunskapen och erfarenheten, för att just du ska kunna hitta din drömbil hos oss, vare sig det handlar om bilen du använder till vardags eller den kanske lite mer unika sommarbilen. Kanske innebär drömbil för dig, en bil att klara vardagen i? Eller kanske helt enkelt det omvända, en bil som bryter mönstret vardagen?

Vi handlar med alla bilmärken stora som små, men fokus ligger på Volvo och framförallt amerikanska entusiastbilar. Som 15åring i början av 00-talet började jag sommarjobba med att dubba däck, och efter flertalet år som anställd och egen företagare i branschen så erbjuder vi även däck och fälgar till mycket bra priser där vi har ett bas sortiment hemma och tar hem det mesta på beställning (oftast endast 1-3 arbetsdagar)

        Medfött intresse, här som 2-åring 1989 med farsan, och hans lustgasmatade Camaro RS 67:a!

Vi sätter ”Ärliga bilar”, service, kvalité och kundkontakt i första hand för att du som kund ska veta vad du får när du köper bil eller däck & fälgar av oss och kunna känna dig trygg vid ditt köp. Genom ett stort antal bilder på aktuell bil, utförlig beskrivning och ett unikt videoklipp på varje bil så vet du vad du får innan du åker och kollar på bilen. Alla bilar är invändigt rekondade och vaxade med samma kärlek precis som att de vore våra egna.

Adress
Vi finns centralt i Smålandsstenar på Västergatan 6, mitt emot klassiska ”Wallentins damm och återvinningsstationen.
Karta och vägbeskrivning hittar du här via Google Maps.
GPS Kordinater här.

Att ta bussen eller tåget till oss kan vara en bra idé ibland, vi finns vi bara ett stenkast från stationen i Smålandsstenar, där vi självklart även kan möta upp, eller hämta dig.

Öppetider
Måndag-Tisdag: Efter överenskommelse
Onsdag: Efter överenskommelse
Torsdag-Fredag: Efter överenskommelse
Lördag: Efter överenskommelse
Söndag:  Efter överenskommelse

Vi jobbar och anpassar oss därför efter dig som kund, du har möjlighet att boka
en tid förutom de fasta tiderna vi finns på plats ovanför, ring så kommer vi överens om en tid som passar just dig för att komma och titta, ingen tid eller dag är för dum, vi är flexibla och serviceinriktade.

Vi finns dock oftast på plats eller i närheten de flesta dagar, när vi inte är ute och gör affärer, vilket gör att du alltid är välkommen att titta förbi, men ring gärna innan om du vill vara säker på att vi finns på plats.

Kontakt
Tele: 072 – 500 68 70
Mail: jockecarlsson.bil@gmail.com

Företaget innehar F-skatt sedel.
Varmt välkomna och väl mött/
Joacim Carlsson