Öppetider / Corona info

Öppetider
Måndag-Fredag: Efter överenskommelse
Lördag: Efter överenskommelse
Söndag: Efter överenskommelse

Allmänt
Vi jobbar till stor del med tidsbokningar och anpassar oss därför efter dig som kund. Ett säkerhetstänk som blivit ännu viktigare för både vår och din säkerhet efter Coronasmittan i landet. Även handsprit finns på plats. Du är självklart alltid välkommen att titta förbi utan första kontakt vid brådskande ärenden, men ring gärna innan om du vill vara säker på att vi finns på plats.

Covid19 info
För dig som känner dig lite osäker i dessa tider erbjuder vi både Covid19-säker inlämning samt avhämtning, helt utan fysisk kontakt, detta kräver betalning via swish. Ring eller skicka ett meddelande för vidare instruktioner så kommer vi överens om en tid som passar just dig för att komma lämna in dina hjul eller hämta tex däck, ingen tid eller dag är för dum, vi är flexibla.

Från den 10 Januari 2021 gäller enligt svensk lag dessutom pandemilagen, hos oss gäller därmed i vår lokal max 13 personer samtidigt. Beräknat på 10kvm per person och tillgänglig butiksyta på ca 139kvm. (Våning 1)

Tillsammans stoppar vi smittspridningen och håller både dig och oss säkra. Hör av dig för mer info angående detta.

Kontakt
Tele: 072 – 500 68 70
Mail: jockecarlsson.bil@gmail.com

Adress
Vi finns centralt i Smålandsstenar på följande adress
Karta & vägbeskrivning hittar du här via Google Maps.
GPS Kordinater här.

Att ta bussen eller tåget till oss kan vara en bra idé ibland, vi finns vi bara ett stenkast från stationen i Smålandsstenar (promenadavstånd på ca 5 minuter), där vi självklart även kan möta upp dig.

Annons