Info Däck & Fälgar

Dina Behov i Fokus
Genom mängder av olika kontakter, leverantörer, och delvis egen import kan vi kan erbjuda dig som kund mycket förmånliga priser och framförallt ett brett sortiment på lösa däck & fälgar.
Nu kan vi även montera ihop och balansera däck och & fälg, för att kunna leverera kompletta set till dig som kund.

Vi erbjuder som regel inte montering på din personbil, (även om vi kan göra undantag för dig som tex behöver byta däck som sitter på bilen) utan vi ser det som vår uppgift att ordna fram billiga däck/fälgar till dig som du sen får monterat på lösa fälgar, för att sen montera på bilen hemma  eller hos din närmsta bilverkstad. Vid ev montering på bil kan vi p.g.a höjdbegränsning i portöppning endast hjälpa till att byta hjul på bilar med ”normal höjd” och storlek.

Är du ute efter lågprisdäck, mellanprisdäck, märkesdäck till bruksbilen? C-däck till husvagnen eller släpkärran? Amerikanska Däck med vit rand/sida  eller med vit text till din jänkare / USA bil? Eller varför inte ett par 31-33 eller 35″ till din Offroadbil, tveka inte kontakta oss.

Till skillnad mot många andra så har vi inget stort ”fast sortiment” hemma utan handlar med partier av det vi kan erbjuda dig som kund kanonpriser på för tillfället, dock tas det mesta hem på beställning. Vi ser heller inga problem i att montera däck som du redan har eller köpt någon annanstans, vi hjälper gärna till. Läs mer i underkategorierna under Produkter–>Däck & Fälgar—>

Små marginaler och påslag gör att vi kan hålla priserna nere för dig som kund, men framförallt ge dig ett stort urval av produkter genom stora externa lager. Externa lager kan innebära lite längre leverans till dig som kund (oftast 1-2 arbetsdagar), vilket oftast inte är några problem om man som kund vet om det innan, desto större är fördelarna som bla innebär att vi kan jämföra mellan olika leverantörer och därmed ge ett bra slutpris för dig som kund. Som smålänningar vet vi att det kan vara värt att vänta lite extra för att spara lite slantar.

Kanske är du ”bara” ute efter nya bultar/muttrar, eller navringar till dina fälgar? Inga problem vi löser detta åt dig också.

Jag har tidigare jobbat några år inom däck & fälgbranschen vilket bidragit till både stor kunskap och flertalet kontakter. Kolla alltid aktuella erbjudanden i vår nylanserade onlinebutikblocket butik , samt på vår facebooksida.

Hör av er för mer info vad just ni är ute efter, så gör vi vad vi kan för att hjälpa dig.

Däck kan ta slut på olika sätt, hur dina än gör det tar vi hem däcken för dig

Däck och fälgar kan se väldigt olika ut och ha olika egenskaper beroende på dina och bilens behov. Vi tar hem både däck och fälgar till bruksbilen eller entusiastbilen. På bilden en Pontiac Firebird Trans Am WS6 2002, i ovanliga orginalkulören sunset orange metallic, som testar fästet.

Annons