Äffärsidé

En affär…..det kan gå fort…..det kan ta tid…..det kan handla om mycket eller lite pengar, huvudsaken är att du som kund alltid blir nöjd! Därför är kundkontakt, kundbemötande och långsiktiga kundrelationer extra viktigt för oss, och det som hela vår verksamhet bygger på.

Ärliga Bilar & Däck
Vi lägger stor vikt vid att sälja ”ärliga” bilar, däck och varor,  vilket betyder att vi alltid berättar vad vi vet om däcken eller bilen, positiva bitar och självklart även negativa bitar, om det skulle finnas.

-När det gäller däck får du mer än gärna information om tillverkningsland, datum information om mönster, däckkoncernen, för och nackdelar med berört mönster etc.

-När det gäller bilar så samlas allt som har med bilens historik att göra i en pärm som följer med bilen, kvitton, kända ägare, service noteringar och eventuellt Carfax  samt diverse information.

Samma sak gäller bilens yttre, självklart vill vi alla köpa en skinande gnistrande bil med perfekt lack, men ibland är som vi alla vet verkligheten annorlunda, efter ett par år på en del bilar, därför är vi extra noggranna med att bilens yttre ska vara i skicket bilen verkligen befinner sig i, detta styrker vi med mycket bilder på varje bil. Detta gör att du som kund kan känna dig trygg med uttrycket ”What you see is what you get”.

Noga utvalda bilar
Vi har inga stora lager av bilar, utan väljer enbart att köpa enstaka bilar ibland som vi själva tycker är roliga och intressanta och som vi framförallt står för. Det betyder att vi oftast har riktigt bra koll på bilarna vi tar in, utrustningsnivå, nyheter för årsmodellen mm, för handen på hjärtat så blir allt så mycket mer roligt för både oss och och er som kund när man är intresserad av något, vilket brukar resultera i nöjda kunder.

Annons