Äffärsidé

En affär…..det kan gå fort…..det kan ta tid…..det kan handla om mycket eller lite pengar, huvudsaken är att du som kund alltid blir nöjd! Därför är kundkontakt, kundbemötande och långsiktiga kundrelationer extra viktigt för oss, och det som hela vår verksamhet bygger på.

Ärliga Bilar & Produkter
Vi lägger stor vikt vid att sälja ”ärliga” bilar & varor,  vilket betyder att vi alltid berättar vad vi vet om bilen/varan, positiva bitar och självklart även negativa bitar, om det skulle finnas. Allt som har med bilens historik att göra samlas i en pärm som följer med bilen, kvitton, kända ägare, service noteringar och eventuellt Carfax  samt diverse information.

Samma sak gäller bilens yttre, självklart vill vi alla köpa en skinande gnistrande bil med perfekt lack, men ibland är som vi alla vet verkligheten annorlunda, efter ett par år på en del bilar, därför är vi extra noggranna med att bilens yttre ska vara i skicket bilen verkligen befinner sig i, detta styrker vi med mycket bilder på varje bil, samt en visnings video på för varje bil.

Det vill säga, bilarna är självklart vaxade och rekondade men inga mirakelmedel eller medel med färgpigment används för att dölja eventuella repor, något som jag tyvärr vet förkommer hos många andra bilhandlare, vilket ofta ger väldigt besvikna kunder när verkligheten uppenbarar sig på bilen, och färgpigmentet släpper.

Så är alltså inte fallet här , utan du som kund kan känna dig helt trygg och uttrycket ”What you see is what you get” har sällan stämt bättre, och ärlighet varar längst.

Noga utvalda bilar
Vi har inga stora lager av bilar, utan väljer enbart att köpa bilar som vi själva tycker är roliga och intressanta och som vi framförallt står för. Det betyder att vi oftast har riktigt bra koll på bilarna vi tar in, utrustningsnivå, nyheter för årsmodellen mm, för handen på hjärtat så blir allt så mycket mer roligt för både oss och och er som kund när man är intresserad av något, vilket brukar resultera i nöjda kunder.