vinterdack sommardack
prislista

Aktuellt just nu:

2020 är redan här, och våren närmar sig med stormsteg. Är du redo för vårens ankomst med ok sommardäck? Hur är mönsterdjupet? Finns det torrsprickor? Är de hårda? Har de slitit jämt? Behöver du hjälp är du som vanligt hjärtligt välkommen att ringa, maila eller svänga förbi så kikar vi självklart på dina däck och guidar dig i ”däckdjungeln”.

Däck, många gånger en tråkig utgift men du riskerar både din och andras säkerhet genom att köra på slitna eller dåliga däck. Samtidigt så riskerar du att inte komma fram dit du vill. Känn dig trygg och säker och skifta till nya däck inför sommarsäsongen. Standarddimensioner i olika prissegment, finns hemma i lager, andra dimensioner och fabrikat tas hem på beställning 1-3 arbetsdagar. I vanlig ordning, ring eller se de senaste erbjudanderna och nytt till höger på vår facebook.

 

Kommentarer inaktiverade.