vinterdack sommardack
prislista

Aktuellt just nu:

Hösten är här, passa på att byta se över dina vinterdäck inför vintern. Hur är mönsterdjupet? Finns det torrsprickor? Är de hårda? Sitter dubben kvar? Behöver du hjälp är du som vanligt hjärtligt välkommen att ringa eller svänga förbi så kikar vi på dina däck.

Däck, många gånger en tråkig utgift men du riskerar både din och andras säkerhet genom att köra på slitna eller dåliga däck. Samtidigt så riskerar du att inte komma fram dit du vill. Känn dig trygg och säker och skifta till nya däck inför vintern. Standarddimensioner i olika prissegment, finns hemma i lager, andra dimensioner och fabrikat tas hem på beställning 1-3 arbetsdagar. I vanlig ordning, ring eller se de senaste erbjudanderna och nytt till höger på vår facebook.

Kommentarer inaktiverade.